top of page

DE WINKEL VAN 1959 TOT NU

 

José De Neve, de oprichtster van Lingerie José, begon een korsetwinkel in maart 1959. Ze had een opleiding als korsetmaakster achter de rug en startte de zaak in een winkeltje op de Jules Moretuslei, niet ver van de huidige locatie van de winkel.

 

Naast de verkoop van kwaliteitsvolle korsetterie maakt de nadruk op een persoonlijke klantenservice Lingerie José tot een succesvolle en bekende lingeriezaak in Wilrijk en omstreken. Door het toenemende aantal klanten verhuisde José in 1973 naar de huidige locatie: Heistraat 4, vlak over het winkelcentrum De Kern.

 

Vanaf 1991 werd de winkel overgenomen door de dochter van José. Ingrid Hernalsteen nam de verworven kennis van haar moeder over en ook de toewijding voor de winkel en zijn klanten bleef onveranderd.

 

Naast de verkoop van kwaliteitsvolle merken zoals Chantelle, Marie Jo en Prima Donna werd het assortiment uitgebreid met mannenondergoed, badgoed en nachtmode.

 

In 2002 werd de winkel heringericht en in een modern kleedje gestoken. Omdat Lingerie José streeft naar een optimale klantenservice heeft het al vele jaren twee ervaren verkoopsters.

 

Kris Flossie werkt al sinds 1994 in de zaak en vanaf 2013 heeft Linda Van Herbruggen zich bij het team gevoegd. Het team bestaat dus uit mensen met veel ervaring die de klanten perfect kunnen helpen bij het kiezen en passen van de juiste BH.

bottom of page